Мислела дека ѝ се момчиња: Има 13 години, а со неа спиеле 60 мажи

Педофилскиот круг масовно ја искористил ранливоста на две девојчиња кои доаѓаат од проблематични семејства. Едно од најследените судења во Англија во историјата потресе многумина кога пред поротата излегле жртвите на злоупотребувањето. Педофилскиот круг масовно ја искористил ранливоста на две девојчиња кои доаѓаат од проблематични семејства, и тоа во толкава мера што девојчињата верувале дека она ...

⇐ DailyТочка ⇒