Се крие бројот на жртвите: Во една просторија во зградата во Лондон пронајдени 42 тела

Пожарникарите и спасувачите пронашле 42 тела во само една просторија во Гренфел тауер после минатонеделниот пожар, тврди еден жител на Лондон. Мој пријател работи во противпожарната служба и вечерта преку телефон ми кажа дека во една просторија пронашле дури 42 тела. Никој тоа не го знае, кажа неименуваниот маж. -Ние кои тоа го знаеме, го знаеме затоа што познаваме пожарникари. Тој не смее да ...

⇐ DailyКурир ⇒