Клапер: Доверливите документи не „протекоа“ од разузнавачките служби на САД

Директорот на американската Национална разузнавачка служба, Џејмс Клапер го демантира новоизбраниот претседател Доналд Трамп дека службата доставила до медиумите доверлив извештај со непотврдени информации за неговата поврзаност со Русија. Клапер додаде дека истекувањето на податоците многу го вознемирило. Тој посочи дека разговарал со Трамп за извештајот во кој се тврди дека Русија поседува ...

⇐ DailyТВ Нова ⇒