КГБ: Ова се шокантните детали за наводните сексуални перверзии на Трамп со проститутки во Москва

Руските власти уште во текот на 2013 година ги искористиле личните опсесии и сексуалните перверзии на Доналд Трамп, сега новиот претседател на САД, за од него да соберат компромитирачки материјал, со кој денес можат да го уценуваат, се наведува во непроверениот извештај на еден британски разузнавач, кој вчера како бомба одекнал во американската и светската јавност. Во овој извештај, кој Џон ...

⇐ DailyIndex24.mk ⇒