Избришаното интервју на Сорос повторно достапно: „Јас сум бог, соработував со нацистите против Евреите“

Унгарија ја почнува борбата против невладините организации финансирани од милијардерот Џорџ Сорос, отако Доналд Трамп ќе влезе во Белата куќа. Локалните медиуми ја пренесуваат изјавата на заменик-шефот на партијата на премиерот Виктор Орбан, според кој родната земја на Сорос планира да ги искористи сите средства кои и стојат на располагање со цел да спроведе чистка на невладините организации кои ...

⇐ DailyIndex24.mk ⇒