(ФОТО) МОНСТРУМ: Ја силувал ќерка му и добил 5 години затвор – Следела брутална одмазда

Џулија Мајнор имала само четири години кога Рејмонд Ерл Брукс почнал сексулано да ја злоставува. Тој бил очув на мајката на Јулија, па често бил во нејзина близина. Ја злоставувал до нејзината осма година. Судот му изрекол казна затвор од пет години, што според таткото на девојчето, Џеј Мајнор, било малку, па тој решил правдата да ја земе во свои раце. Силувачот Рејмонд ја уверувал Јулија дека ...

⇐ DailyРепортер ⇒