Флин го известил тимот на Трамп дека е под истрага

Поранешниот советник за национална безбедност на американскиот претседател, Мајкл Флин, ги известил луѓето од транзицискиот тим на Доналд Трамп дека е под истрага уште од јануари оваа година, тврди „Њујорк Тајмс“. Според весникот, информирањето на тимот дека Флин е под федералана истрага за неговата работа како платен лобист на Турција, во времето додека бил вклучен во изборната кампања Трамп, ...

⇐ DailyМРТ ⇒