Фетус ја пробил матката на мајката, морале итно да го извадат

Фетусот се пробил низ еден дел од мајчината матка и тука останал со денови. Мајката (33) била бремена во 22 недела и на прв поглед се било во ред. Меѓутоа која направиле магнетна резонанца се утврдило дека ѕидот на нејзината матка бил широк само 2,5 сантиметри, и амиотичката кеса била прекратка, а стомакот и нозете на фетусот се излезени надвор од неа. Жената веднаш е примена во болницата на ...

⇐ DailyMK News ⇒