ФБИ не предвидува обвинување против Мајкл Флин за разговорите со Русија

Американското Федерално биро за истражување (ФБИ) не предвидува да се покрене обвинување против доскорешниот советник за национална безбедност Мајкл Флин, во врска со неговите телефонски разговори со рускиот амбасадор, пред влегувањето на Доналд Тр Американското Федерално биро за истражување (ФБИ) не предвидува да се покрене обвинување против доскорешниот советник за национална ...

⇐ DailyАлфа ТВ ⇒