ФБИ и НСА: Нема докази дека Обама го прислушувал Трамп

„Со почит кон претседателските твитови за тоа дека претходната администрација го прислушувала, јас немам информации кои би ги поддржале тие твитови – изјави директорот на ФБИ Џејмс Коми за време на неговото сведочење во Конгресот на САД. Според нив, исти став има и министерството за правда кое ја надгледува работата на ФБИ и другите агенции. Коми додаде дека ниту еден поединец не може да нареди ...

⇐ DailyКанал 5 ⇒