Европа преплавена со расипано месо од Бразил

Бразилскиот претседател Мишел Темер со крајни сили се обидува да го убеди светот дека бразилската месната индустрија не претставува закана, и покрај тоа што полицијата откри дека големите извозници продавале расипано јунешко месо и живина со фалсификувани инспекциски потврди.Мишел Темер, во главниот град Бразилија, се сретна со претставници на месната индустрија, министерот за земјоделство Беиро ...

⇐ DailyНова Македонија ⇒