Емотивен проштален говор на Барак Обама

Барак Обама во својот последен претседателски говор ги повика Американците да ги негуваат демократските вредности и да ја отфрлат дискриминацијата, сега кога власта ја презема неговиот наследник Доналд Трамп. – Нашата демократија е загрозена секогаш кога је земаме здраво за готово. Сите заедно, без разлика на припадноста на некоја партија, треба да работиме на изградба на демократските ...

⇐ DailyТера ТВ ⇒