Египет воведува визен режим за државјаните на Катар

Египет воведува нови правила за влез во земјата на граѓани од Катар, според кои ќе се бара жителите на Катар претходно да добијат визи за престој на определен временски период, соопшти денеска безбедносната служба на меѓународниот аеродром во Каиро.Овие визи ќе ги издаваат египетските амбасади во странство. Новите правила ќе стапат во сила од 20 јули и важат за сите аеродроми, копнени и морски ...

⇐ DailyНова Македонија ⇒