Дачиќ: ЕУ, САД и Велика Британија ќе бидат директно одговорни за последиците

Дачиќ рече дека албанските политичари се  "голема закана за мирот и стабилноста на Балканот и во Европа". „Координираните изјави на Рама, Тачи и Муслиу покажуваат дека голема Албанија е целта на сите Албанци. Денеска Муслиу ќе коментира во Ниш, утре во Скопје, Улцин, Епир. Ќе прозборат ли САД, Велика Британија и ЕУ? ако не го сторат тоа, сега кога голема Албанија дојде до Ниш, ќе бидат директно ...

⇐ DailyКанал 5 ⇒