Црногорската опозиција ќе оддржи протест против НАТО

Црногорскиот опозициски Демократски фронт за 28 април, денот кога Парламентот ќе гласа за членството на Црна Гора во НАТО, свика антиНАТО протести, соопшти црногорскиот весник „Побједа“.Претставници на Демократскиот фронт изјавија дека се изненадени од одлуката седницата на Парламентот да се одржи во историската престолнина Цетиње, а не во Подгорица, затоа што следната недела биле планирали ...

⇐ DailyНова Македонија ⇒