Британија е спремна за смртта на кралицата- Таен план во кралството

Како што се приближува 91-от роденден на англиската кралица Елизабета Втора, сите медиуми шпекулираат што ќе се случи по нејзината смрт, наведувајќи дека тогаш ќе се активира „тајниот план“ кој ќе трае девет дена, односно до денот на нејзинаото закпување кога во целата земја ќе завладее молк. Со оглед на тоа што нејзината мајка починала на 101 година, медиумите предупредуваат дека кралицата ќе ...

⇐ DailyПрес 24 ⇒