Американско разузнавање: Трамп ќе се соочи со зголемен ризик од меѓународни конфликти

Владата на новоизбраниот американски претседател Доналд Трамп ќе се соочи со ризик од меѓународни конфликти и отстапување од демократските вредности, предупредува американското разузнавање. Владата на новоизбраниот американски претседател Доналд Трамп ќе се соочи со ризик од меѓународни конфликти и отстапување од демократските вредности, предупредува американското разузнавање. - ...

⇐ DailyАлфа ТВ ⇒