Албанската опозиција ќе ги радикализира протести

За во понеделник, ден пред доаѓањето во тирана на германскиот преговарач за надмнување на политичката криза во Албанија, Дејвид Мекалистер, кој е претседавач со комисијата за надворешни работи на европскиот парламент, опозицијата најмалку еден час ќе ги блокира патиштата.

⇐ DailyКанал 5 ⇒