По 48 часа блокада продолжи евакуацијата од опколените населби кај Алепо

Дел од 16-те автобуси блокирани во двете транзитни зони во близина на Алепо го продолжија патот, изјави директорот на Центарот со седиште во Лондон, Рами Абдел Рахман. Сиријците евакуирани од опколените населби во реонот на Алепо денеска го продолжија своето патување, откако два дена беа блокирани во автобуси, соопшти Сирискиот центра за мониторинг на човековите права. - Дел од 16-те автобуси ...

⇐ DailyАлфа ТВ ⇒