Ова се 10 најдобри аеродроми во светот - кој е лидерот?

Веќе петта година по ред, сингапурскиот аеродром ја освојува титулата за најдобар аеродром во светот според изборот на SkyTrax World Airport. Ова е целосната листа на најдобрите аеродроми: 1. Сингапур 2. Токио 3. Сеул 4. Минхен 5. Хонг Конг 6. Доха 7. Нагоја 8. Цирих 9. Лондон 10. Франкфурт Наградите се доделени врз основа на анкетите направени со неколку милиони патници. Со оглед на тоа дека ...

⇐ DailyФактор ⇒