Десороизација веднаш

Не изненадуваат средбите на лидерите на политичките партии на Албанците од Mакедонија со Еди Рама кој е претседател на левоориентираната Социјалистичката партија на Албанија. Една од првите работи што излезе во претседателската кампања во САД од Wikileaks за Хилари Клинтон е дека Рама бил донесен на власт во Албанија во 2013 директно во договор со Џорџ Сорос и Хилари Клинтон. Предходно тој ги ...

⇐ DailyКурир ⇒