Volvo и Google ќе соработуваат

Volvo и Google ќе соработуваат Објавено на 20 мај 2017 година Volvo сите карти во развојот на инфо-забавните системи ги стави на маса заедно со Google - Швеѓаните потврдија дека во соработка со технолошкиот гигант ќе развиваат нова генерација вакви системи засновани на Android оперативниот систем. Според желбите и плановите што сé да содржат, ќе имаат работа две до три години додека тие не ...

⇐ DailyАвтомагазин ⇒