Тоти поради една причина не се преселил во Јапонија

Во месец мај Франческо Тоти против Џенова на „Олимпико“ го одигра својот последен меч за екипата на Рома, но прашањето за неговата играчка кариера остана отворено со тоа што како опции се споменуваат САД и Азија, поточно Јапонија. По одредено време преселбата во Америка беше затворена и остана една дилема за Франческо-дали да биде директор на Рома или да продолжи да биде активен во дресот на ...

⇐ DailyТочка ⇒