СП : Тунижаните ги протераа Македонците

Македонските новинари ги гледаат како потенцијална опасност за туниската репрезентација во Мец. Дел од нашите новинари се сместени во ист хотел каде што се и селекциите на Исланд и Тунис. Ако Исланѓаните воопшто немаат никаков проблем, експедицијата од Тунис има посебни барања. Африканците кои се денешни противници на Македонија, во првото коло од Мундијалот побарале на спратот на кој се ...

⇐ DailySportmedia ⇒