ŠKODA гледа кон иднината: ŠKODA VISION E ја прослави светската премиера во Шангај

ŠKODA гледа кон иднината, и го претстави електричното концепт возило за прв пат на вечерта на групацијата Volkswagen на автомобилскиот саем во Шангај 2017. Студијата ŠKODA VISION E обезбедува увид во технологијата на возење, дизајнот и возачкото искуство на утрешнината. Покрај тоа, концепт возилото импресивно ги нагласува напорите на Škoda во областа на електричната мобилност. Во наредните ...

⇐ DailyТочка ⇒