Роналдо во стилот на Трамп стана најдобар фудбалер според ФИФА

Повеќе од 26.000 професионални фудбалери го одбраа најдобриот тим во светот за 2016 година. Изборот на фудбалерите е единствениот критериум по кој се бираа најдобрите играчи за минатата година. Ако се гледа тој избор, фудбалерите кои се најкомпетентни да го одберат најдобриот, не мислат дека Кристијано Роналдо требало да ја добие наградата на ФИФА. Лионел Меси е играчот кој доби убедливо ...

⇐ DailySportmedia ⇒