Последна вест: Нормализиран сообраќајот на патот Удово-Гевгелија

Нормализиран сообраќајот на патот Удово-Гевгелија Објавено на 17 јули 2017 година Според надлжените служби задолжени за известување за текот на сообраќајот во Македонија, од 11 часот и 50 минути сообраќајот на магистралниот пат А1 Удово-Гевгелија кој беше во прекин поради сообраќајна незгода кај местото кај Марвинска клучка е нормализиран. Сообраќајот на другите главни патишта се одвива тековно, ...

⇐ DailyАвтомагазин ⇒