Победата е поубава кога трибините се полни

Натпреварите во организација на Ракометната академија Вардар се секогаш отворени за секој кој сака да навива за нашите најмлади ракометари. Тренерот најчесто е најсилниот мотиватор за добро одигран ракометен натпревар. Но навивањето од трибините е она што навидум им дава крила на дечињата кои играат во нашата Вардар Јуниор лига. Присуството на родителите, братчињата, сестричките, како и на ...

⇐ DailyIndex24.mk ⇒