Оскар: Кинезите ќе и парираат на Премиер лигата!

Бразилецот Оскар кој неодамна се пресели во Шангај, верува дека кинеската фудбалска лига се развива многу брзо и наското ќе го достигне нивото на најсилните европски лиги. „Ако продолжат вака можат да достигнат високо ниво бидејќи имаат многу добри проекти. Нормално, Премиер лигата е на повисоко ниво бидејќи има многу квалитетни играчи, но Кинезите можат да го достигнат тоа ниво. Новите играчи ...

⇐ DailyТаратур ⇒