Малме тренираше на „Младост“, на Швеѓаните ништо не им чини (Фото)

Фудбалерите на Малме тренираа на стадионот „Младост" во Струмица со очекуваните протести за теренот, за стадионот, а веројатно да можат би го смениле и резултатот од првиот меч. Очекуван е притисокот од гостите од Шведска, бидејќи пред се им пречи ремито од пред неполна седмица на „Сведбанк" арена. Притиското е голем врз плеќите на Малме, за нив елиминација од Вардар ќе биде катастрофа, тоа ...

⇐ DailySportmedia ⇒