Македонците немаат среќа да го видат Роналдо во Скопје: На фудбалерот поважен му е одморот отколку Супер Купот во август

Португалскиот фудбалер се уште е на одмор, по долгата сезона и учество во Купот на Конфедерации во Русија, а според информациите објавени во шпанските медиуми, оваа недела ќе се врати во Мадрид и ќе биде подложен на медицински прегледи. Роналдо потоа повторно ќе замине на одмор и на крајот на јули би требало да се приклучи на тренинзите на европскиот и шпански шампион. Ова значи дека Роналдо ќе ...

⇐ DailyКурир ⇒