„Кралевите“ ќе кешираат 200 милиони за Казинс

Раководството на Сакраменто Кингс нема намера да го „тргне" Демаркус Казинс од тимот, и да разгледува било каква понуда за размена од заинтересираните клубови, а такви ги има неколку во овој момент. Напротив, „кралевите" подготвуваат мошне важна понуда за „големото момче" за следното лето кога тој станува „слободен агент". Според ЕСПН, екипата која во овој момент го зазема осмото место на ...

⇐ DailySportmedia ⇒