Хорн на домашен терен ќе го предизвика ветеранот Пакјао

Непоразениот австралиски боксер, Џеф Хорн и ветераноот со импресивна кариера Мани Пакјао од Филипини ќе се сретнат на 22 април во Бризбејн. Борбата ќе се одржи на стадионот „Санкорп“, а боксерите се во завршна фаза на преговори. Џеф Хорн смета дека има сили да направи едно од најголемите изненадувања и во својот роден град да ја сочува непобедливоста во рингот. „Младоста е на моја страна, а Мани ...

⇐ DailyРепублика ⇒