Ѓорѓиоски: Голема чест ми е и задоволство што Пандев ќе биде заштитно лице и Амбасадор на УЕФА Супер купот!

Денеска Фудбалската федерација на Македонија организираше прес-конференција, повод беше официјалното претставување на Амбасадорот на УЕФА Супер купот кој што ќе се одржи на 8. август во Скопје, македонскиот сениорски репрезентативец и капитен Горан Пандев. Присутни беа уште претседателот на ФФМ, Илчо Ѓорѓиоски, потоа Марјанчо Тодоровски, секретар на Град СКопје и Цветко Грозданов, директор на ...

⇐ DailyСпорт 365 ⇒