Ѓоргиев: Среќен и горд на успехот со Торај ероус

Никола Ѓоргиев со својата екипа Торај ероус ја освои шампионската титула во Јапонија, откако во финалната серија го победија Госеи во две добиени средби. Капитенот на нашата сениорска репрезентација одново блескаше за својот тим и беше меѓу најдобрите поединци на теренот. „Иако сум многу уморен, истовремено се чувствувам среќно и гордо. Со освојувањето на шампионската титула, мисијата е ...

⇐ DailySportmedia ⇒