„Газета дело Спорт“ открива зошто Милан е главен играч на трансфер пазарот, а Интер е многу тивок

Двата клуба имаат богати кинески сопственици, но Милан е тој што го одврза ќесето а Интер само љубоморно гледа„Росонерите“ се главен играч на трансфер пзарот до овој момент, новите сопственици од Кина заедно со новите први луѓе, генералниот извршен директор Марко Фасоне и спортскиот директор, Масимо Мирабели сериозно ги засукаа ракавите.Милан потроши преку 200 милиони евра и ангажираше девет ...

⇐ DailyМКД ⇒