ФФМ поведе дисциплинска постапка против Шкендија

Комисијата за натпревари при Фудбалската федерација на Македонија денеска по собирањето на извештаите од службените лица за натпреварот Шкендија-Вардар од средата, поведе дисциплинска постапка против Шкендија. Причина е лоша организација на натпреварот, предизвикување на негово привремено прекинување, напад врз помошниот судија, како и за фрлање на пиротехнички средства на теренот. Инаку овој ...

⇐ DailyАлсат ⇒