Федерер: Главата ми ѕвони, испив различни алкохоли и не можеа да ме станат до 5 часот наутро

-Главата ми ѕвони, не знам што направив минатата ноќ, испив премногу различни алкохолни пијалоци, изјави на денешната пресконференција швајцарецот. Инаку Федерер заедно со своите пријатели титулата ја прославил во еден ноќен бар до 5 часот наутро.

⇐ DailyКурир ⇒