Емотивното писмо на Роналдињо до самиот себе

Роналдињо испраќа емотивно писмо до 8 годишниот себе во кое говори за смртта на неговиот татко, неговиот брат херој Роберто, малиот Меси, како ја променил Барселона и го срушил големиот Реал МадридБразилецот е последното звучно име кое за „Д Плејерс Трибјут“ пишува писмо до самиот себе, кое ви ги пренесуваме во целост.Драг 8 годишен Роналдињо,Утре, кога ќе се вратиш дома по играњето фудбал, ќе ...

⇐ DailyМКД ⇒