Џејмс Родригез ги одби кинеските милиони и десет пати поголема плата

Како што пишуваат шпанските медиуми, кинескиот тим Хебеи Форчун, понуди неверојатни 110 милиони евра за фудбалерот на Реал Мадрид, Џејмс Родригез, со неделна плата на Колумбиецот од 600.000 евра. Сепак, оваа понуда не беше примамлива за колумбискиот ас, кој веднаш ја одбил, иако во Кина ќе заработуваше скоро десетпати повеќе, отколку сега во Реал Мадрид. Доколку ја прифатеше оваа понуда, Џејмс ќе ...

⇐ DailyStart.mk ⇒