Децата вриштат, родителите се тепаат на трибини (ВИДЕО)

Неколку лица завршиле на болница по општата тепачка, која се случила на трибините на стадион во Мајорка, за време на натпреварот на детските екипи на Колеренсе и Аларо. Конфликтот започнал на теренот меѓу двајца играчи од категоријата меѓу 12 и 13 години, по што родителите на младите спортисти започнале физичка пресметка на трибините, пренесува весникот „Дијарио де Мајорка“. Во тепачката се ...

⇐ DailyРепублика ⇒