Даскаловски ќе се види со „цимерот` Мирковиќ

Борче Даскаловски го посакуваше и тоа ќе биде реализирано... При дознавањето на противникот во првото елиминациско коло од Лигата на Шампионите, новиот шеф на стручниот штба на Карпош Соколи изрази желба да се види со својот добар пријател и „цимер" од времето поминато како играч во битолски Пелистер, Бранко Мирковиќ. Па таа негова желба ќе биде и реализирана. ако се знае дека српскиот ...

⇐ DailySportmedia ⇒