Берни не сака да биде критикуван

Берни Еклстон вели дека стои цврсто на својата одлука да ја однесе Формула 1 на нови територии низ светот. Поранешниот Главен извршен директор на спортот верува дека Бахреин, Кина и Русија може да донесат само корист за спортот. „Кога ја востановувавме трката во Унгарија, тогаш ја кршевме “железната завеса“. Како што знаеме, договорите кои јас ги имав беа со КГБ. Сакав да излеземе надвор од ...

⇐ DailyТочка ⇒