Жителите на Сопиште три станици газат пеш поради скратената „24“

По осум години функционирање, „24“ сега сообраќа само до Припор, а жителите подготвуваат петиција до ЈСП „Скопје“ Снежана Калабакова Жители на населеното место Сопиште ја бараат назад линијата „24“, која им била укината од 1 јануари годинава. Сега велат автобусите на оваа линија наместо до Сопиште сообраќаат само до населбата Припор. Од оваа населба по угорнината жителите на Сопиште по мраз и ...

⇐ DailyУтрински ⇒