Виснатите кабли и бандерите на улица шират паника кај граѓаните

Виснатите кабли и бандерите насред коловози се дел од комуналните проблеми од кои стравуваат граѓаните. Ваквите феномени ги има на неколку места во нашиот главен град, а граѓаните се согласуваат дека состојбата мора да се санира што поскоро за да не дојде до некаков несакан инцидент. Во таа насока размислуваат и надлежните, кои тврдат дека се запознаени со проблемот и прават напори овие проблеми ...

⇐ DailyНова Македонија ⇒