Видовме кој го валка Скопје

Екипа на Вечер излезе на терен и на неколку најфреквентни пешачки зони во центарот на Скопје и го документираше однесувањето на пешацитеМакедонската метропола може да се пофали со многу работи, но не и со хигиената. Ѓубре се фрла секаде, само не во контејнерите и корпите за отпадоци, а улиците, тротоарите, пешачките зони, автобуските постојки се полни со отпушоци, кеси, пластични кеси, хартии, ...

⇐ DailyВечер ⇒