Валидаторот прво ги троши временските билети, а потоа парите на е-картичката

Јавното сообраќајно претпријатие „Скопје“ (ЈСП) со воведувањето на системот на електронска наплата во своите возила воведе и низа нови билети што се запишани во тарифниот систем, а кои малку се користат од патниците. На пример, постои дневен билет за комбиниран превоз со автобус и жичница во две насоки, дневен билет за комбиниран превоз со автобус, жичница и лифт на крстот на Водно, привремен ...

⇐ DailyДневник ⇒