Улицата „Џон Кенеди“ е раскопана една година

На сообраќајницата се' уште има неасфалтирани и само тампонирани делови кои сега служат како паркиралишта, а се вози по една лента Иако градежните активности за поставување атмосферска канализација на улицата „Џон Кенеди“ започнаа минатото лето, на оваа сообраќајница се' уште има неасфалтирани делови на кои остана само тампонот. Тампонираните делови улицата се претворени во паркиралишта на кои се ...

⇐ DailyУтрински ⇒