Се спрема теренот за тунел и четири 20-катници во центарот на Скопје

Светски реномирана компанија со седиште во Турција, Лимак започна со подготвителни градежни работи на теренот помеѓу Музеј на град Скопје и Рамстор Мол. Од Лимак очекуваат дека сите дозволи за проектот ќе бидат комплетирани и многу наскоро ќе започнат со изградба на подземна сообраќајница во централното градско подрачје на Скопје, а потоа и со планираниот мултифункционален комплекс.Од компанијата ...

⇐ DailyМКД ⇒