Скопскиот плоштад претворен во лизгалиште! (ФОТО)

И покрај најавите за екстремно ниски температури, плоштадот во Скопје е претворен во вистинско лизгалиште. Граѓаните одвај поминуваат низ него, а Град Скопје неколку дена откако вееше снег и истиот се замрзна, се уште го нема исчистено. Извор: a1on.mk

⇐ DailyПозитив ⇒